Smart Solutions for Smarter Businesses

Phasellus quis dolor aliquam, sodales nisi sed, consectetur mauris. Morbi iaculis, arcu eget finibus aliquet, ex nisl suscipit nunc, ac elementum ante eros consectetur mauris morbi iaculis.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

FOLLOW US:

Incredibly Flexible and Easy to Use

Onze expertise

Succesvolle implementaties zijn het resultaat van een juiste mix van aandacht voor proces, technologie en mens. Onze integrale aanpak helpt u om te komen tot blijvende prestatieverbeteringen.

PROCESS

Technology Business Management

Wij werken volgens het framework en gedachtegoed van Technology Business Management (TBM).  In de eerste plaats helpt TBM u om sneller en betrouwbaarder managementinformatie te modelleren en rapporteren. In de tweede plaats biedt het u de mogelijkheid om de digitale wereld van IT met uw bedrijfsvoering te verbinden. Zodoende kunt u technologie inzetten als hefboom voor betere bedrijfsprestaties.

TBM structureert uw IT kostenmanagement, verbetert de aansluiting tussen uw interne software systemen en automatiseert uw rapportagecyclus, zodat u zich kunt focussen op het effectief besturen van uw organisatie.

Technology

Implementatie

Prestaties worden pas zichtbaar wanneer ze gemeten, gedeeld en begrepen worden. Daarom stellen wij met elkaar de Key Performance Indicatoren (KPI’s) vast die nodig zijn voor een effectieve besturing van uw organisatie. Vervolgens zorgen wij er voor dat de gekozen KPI’s frequent en grotendeels automatisch gerapporteerd worden, zodat u altijd kunt zien waar u staat. Gaat de trend de goede kant op door de ingezette acties? Moet er nog bijgestuurd worden?

Uw tijd gaat niet zitten in het verzamelen van data en maken van rapportages, maar in de acties die u kunt ondernemen op basis van heldere informatie.

People

Borging & Change

Processen en systemen zijn er ter ondersteuning, maar uw medewerkers maken het verschil. Effectief samenwerkingsgedrag blijkt keer op keer van doorslaggevend belang te zijn voor het slagen van projecten en het borgen van de continuïteit van  doorgevoerde verbeteringen.

Met onze ervaring op het gebied van verandermanagement zorgen we voor een optimale samenhang tussen processen, systemen en medewerkers. Zo helpen wij teams versneld veranderingen door te voeren en gewenste resultaten te boeken. Dit doen wij volgens een specifieke aanpak die leidt tot blijvende verbeteringen in teameffectiviteit en onderlinge samenwerking.

Klanten over It’s Value

Wij helpen organisaties in heel West-Europa bij de implementatie en borging van de Technology Business Management methodologie.

Het opleveren van management rapportages was een tijdrovend proces. It’s Value heeft TBM bij ons geïmplementeerd met ondersteunende software voor het kostenmanagement- en begrotingsproces. Rapportages worden nu automatisch gegenereerd, waardoor we sneller en beter zicht hebben onze prestaties. Tevens hebben we onze interne processen kunnen verbeteren.

Mediabedrijf, Publieke Sector

Onze IT kosten waren onvoldoende voorspelbaar. It’s Value heeft het inzicht, grip en besturing op deze kosten vergroot. Binnen één jaar hebben we 10% op onze operationele IT kosten bespaard.

Grote Verzekeraar, Financiële Dienstverlening

Powerful Features

Nulla facilisi. Sed sed efficitur enim. Phasellus molestie mollis tempus. In dignissim ante iaculis turpis venenatis, ut bibendum ante molestie.

Blurb Title here

In dignissim ante iaculis turpis venenatis, ut bibendum ante molestie. Vestibulum quis risus eget neque venenatis.

Blurb Title here

In dignissim ante iaculis turpis venenatis, ut bibendum ante molestie. Vestibulum quis risus eget neque venenatis.